Träning

Jag har aldrig tränat speciellt mycket i min uppväxt, men började jogga lite år 2000 då jag sa ok till att springa Vårruset tillsammans med några tjejer på den utbildning jag gick just då. Jag kände pressen att jag inte kunde GÅ runt och började då jogga lite smått för att chockat upptäcka att jag var i bedrövligt dåligt skick! Sen dess har jag joggat och löptränat mer eller mindre kontinuerligt och försöker komma ut på en löprunda minst en gång i veckan.

Jag har förmånen att kunna träna i anslutning till mitt jobb och försöker nyttja det så ofta jag kan och minst 3 gånger i veckan tränar jag på lunchen, före eller efter jobbet. Det är varierad träning alltifrån BOX, Crosstraining, CXWorks, löpning, poweryoga eller gym.

Just nu är jag med i en utmaning där man ska träna 100 pass på 4 månader och det avslutas den sista maj. Jag har knappt 9 pass kvar för att kunna göra check på den och målet är att träna mitt 100:ade pass just den 31:a maj och det ska bli ett tufft Bodypump pass på lunchen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: