Om mig

Roadracingprinsessan var ett smeknamn jag fick en gång för längesen när jag körde på Mittsveriges roadracingbana Midlanda i Härnösand varje tisdag och ibland på helger under några års tid. Namnet hängde kvar när jag skapade min profil för att blogga på WordPress 2007 och det blev mitt alias. Det är svunna tider, men jag minns det med ett leende då jag väl alltid varit lite av en adrenalin-junkie som gillar saker som får pulsen att höjas även om jag blivit allt mer bekväm av mig på äldre dar…

Välkommen hur som helst, här kommer jag skriva om mig som är en ibland rätt reserverad, ofta eftertänksam, men till 90% social och utåtriktad kvinna, mamma, blivande fru och till yrket IT Projektledare.

Jag trivs bra hemma i vårt hus där jag har olika inredningsprojekt för mig nästan för jämnan, jag trivs väldigt bra ute i vår stuga utanför Gävlekusten där vi är så ofta vi kan, jag tränar ibland frenetiskt och ibland inte alls, men försöker hitta en bra balans som fungerar för att investera i en kropp med god hälsa och någonsånär styrka och smidighet.

Hälsingehjärtat har starka hemmarötter och jag trivs väldigt bra i mina skogar hos mina föräldrar mitt i skogen utan gatulampor eller snabbt fiber till datorn. Pappas travhästar gnäggar mig välkommen in i stallet varje gång jag hälsar på dom och gamla träns och sadlar på väggarna minner mig om svunna tider – uppvuxen på hästryggen som jag är.

Familjen består av Elton snart 5 år, min sambo och framtida äkta man George, Georges son Kevin 18 år och Kevins flickvän Mathilda 19 år. Jag önskar mig en hund också, men än så länge är det bara en önskan, men jag ger inte upp hoppet om att en fyrfota vän kan få flytta in här en dag!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: