Det närmar sig

Om 10 dagar ska jag stå brud!? Helt otroligt egentligen eftersom jag ju inte är “giftas-typen”, eller så var jag väl det ändå då! Glad blev jag så tårarna rann hela kvällen när George friade i alla fall och det har varit så roligt att planera, pyssla och fixa inför “Den stora dagen” som närmar sig. Det mesta är klart, det återstår bara lite småfix och sånt man inte kan förbereda i förväg. Jag är inte nervös – än! Jag är förväntansfull, men försöker ändå hålla förväntningarna på en lagom nivå. Jag önskar oss en bra dag med den närmaste släkten och med goda vänner och hoppas på mycket skratt och sköna minnen och att de som är med oss får en härlig kväll tillsammans med oss. Vi tjuvstartar lite redan på fredag då några vänner kommer för att mingla med oss på kvällen för lite skönt kvällssnack tillsammans med en god sallad och kanske en eller ett par öl eller glas vin. Sen kommer även de som sovit kvar med oss (och andra som vill) också kunna äta frukost med oss på Voxnabruks Herrgård på söndagen innan vi tar oss an presentöppningen. Det är en sak jag inte känner mig helt bekväm med. Vad ska man önska sig? Jag tycker det är så svårt! Jag vill inte att man köper dyra saker och helst ville jag att man inte köpte något alls, men ska man ändå köpa något så vore det väl bra om vi kunde önska oss något vettigt, men det är så svårt!!! Fina glas, silverbestick, tallrikar, ja, kanske något sånt…

Förra helgen fick Cissi igen då det var dags för hennes möhippa! Hon gifte sig nu i helgen och en vecka innan dess haffade vi henne hemma i huset och gissa om hon blev förvånad. Jag tror verkligen att hon inte hade en aaaaaaaaaaaning för det var vad man utläste i hennes ansikte iaf när 8 tjejer störtade in i deras sovrum, hahaha… Lägger upp ett par bilder från hippan.

Sen har vi hunnit med en marknad i Åsele nu i helgen och det var 4 rätt långa dagar i en kall och blåsig och regnig ort lång upp i Norrland och det var himla skönt att komma hem igen i måndagsnatt. I går var jag ute på en oplanerad shoppingrungda och även idag blev det ett par inköp, men förutom det har jag mest slappat och tagit det lugnt idag. Det kändes välbehövligt.

Snart blir det fotboll och semifinal och vi ska heja på svenska tjejerna så de klår Tyskland. I morrn åker jag, Elton och George ut till stugan, Kevin och Mathilda blir kvar hemma i huset och slappar. Vi hoppas på sol men det är vad de utlovat i alla fall så vi hoppas att prognoserna stämmer!

//..nästan klar inför att stå som brud..

IMG_2467 IMG_2296 IMG_2245 IMG_2243

Min snygga kompis Cissi, puss! ❤

Advertisements

About Roadracingprinsessan

Välkommen till sidan om mig! 
Här på min blogg skriver jag om mig som ibland blir lite reserverad och eftertänksam, men till 90% är en social och utåtriktad vän, mamma, bonusmamma, fru och till yrket IT Project Support Officeer.
 *Familjen består av Mille 3 år, Elton 9 år och min man George. Vi har även ytterligare en son som flyttat till eget boende för flera år sedan. Kevin är idag 23 år och jag är bonusmamma till honom. Jag trivs bra hemma i vårt hus där jag har olika inredningsprojekt för mig nästan för jämnan. Det är en stor hobby jag har och älskar att ha nya projekt på gång! Jag trivs också väldigt bra ute i vår stuga utanför Gävlekusten där vi är så ofta vi kan.
 *Jag har alltid tränat, men det sista året har det mest blivit återuppbyggnad av kroppen efter sista graviditeten som gjorde att jag blev instabil i höfter och har haft stora problem med bäcken och knän. Därför har jag tränat "mamma-träning" för att bygga upp kroppen försiktigt, men rätt för att bli stark igen. Jag tränar nu en hel del red cord och mycket sjukgymnastik, men även vanlig styrketräning, core och yoga.
Ibland tränar jag frenetiskt och ibland inte alls, men försöker hitta en bra balans som fungerar för att investera i en kropp med god hälsa och något så när styrka och smidighet. Tyvärr skadade jag min nacke 2013 har först nu blivit så pass stark att jag har börjat kunna köra mer tuffa fys-pass, men det har tagit tid och många timmar hos sjukgymnast samt laserbehandling.
 *Uppväxt i Hälsingland som jag är trivs jag väldigt bra i skog och natur! Jag är uppväxt mitt i skogen utan gatulampor eller ens grannar!
 *Hösten 2013 sålde jag även min motorcykel - en Yamaha YZF-R1, den brukade ta mig fram och tillbaka till jobbet varma sommardagar, men mer åkning än så blev det inte de sista åren även om jag har en historik med roadracing och mycket hoj-åkning, men min nackskada har gjort att jag nog aldrig mer kommer kunna åka MC tyvärr.
 *Jag gillar fotografering även om det blivit mycket mindre de sista åren. Det enda jag fotar nu är bilder till min blogg och produkter till vår webshop ( http://www.wahlmansklader.se ).
 *Som vän till mig tycker jag om att man är rak och uppskattar att få återkoppling på både bra saker jag säger och gör, men också sånt jag har förbättringspotential inom! :) Jag tycker inte om när man inte säger vad man tycker. Att stå för vad man tycker är viktigt för mig! Jag har och har alltid haft en envis tro på att man bara själv kan välja hur man vill leva sitt! Alla har ett val och ett ansvar att själv styra sitt liv!
 View all posts by Roadracingprinsessan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: